Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Bedankt voor uw interesse in Motortreffer

Een hobby die steeds meer bekendheid krijgt.

De eerste verie van Motortreffer.nl stond nog geen 1,5 maand 'live' en bleek gelijk een succes, de website trok veel bezoekers.
Het concept was om alleen zo veel mogelijk informatie voor en over motoren op mijn website beschikbaar te stellen voor iedere motorliefhebber, één plek voor al je motor informatie.

Er werd veel gevraagd of er ook geadverteerd kon worden op de website, zoals bijvoorbeeld op andere advertentie verkoopwebsites, maar helaas was deze optie er toen nog niet.
Om het enthousiasme niet onbeantwoord te laten heb ik de website ' omgebouwd' naar een motor website waar adverteren wel mogelijk werd.
Mijn intentie is niet om zo veel en snel mogelijk veel geld te verdienen, het is nog altijd mijn hobby, maar ik wil door middel van 'Vraag en Aanbod' weer één plek creëren waar alles te vinden is op het gebied van motoren. 

Een aantal onderdelen op mijn website geven, naast de 'Vraag en Aanbod', nog extra (belangrijke) informatie.
Kijk bijvoorbeeld eens op: 
Belastingdienst informatie 
CBR Informatie
CJIB en OM informatie
Politie informatie
RDW informatie


Daarnaast heeft Motortreffer.nl een grote en populaire Facebookgroep: 'Motoren te koop - Motortreffer.nl', deze groep groeit iedere dag met nieuwe leden.

Motortreffer.nl is op de volgende Social Media zichtbaar:
Facebook
Facebookgroep
Instagram
Twitter
Pinterest
Youtube


Ieder jaar weer probeert Motortreffer.nl zich weer in te zetten voor een volle motor evenementen agenda, een hele klus maar ook een leuke klus.
Nog mooier is dat we elk jaar geholpen worden door organisatoren van de evenementen zelf, ik hoop dat zij hun activiteiten blijven doorgeven.

Wil je weten wat de weersverwachting vandaag zijn, deze kan je zien op de beginpagina van Motortreffer.nl.

Maar wie ziet er achter Motortreffer?

Mijn naam is Jeroen van Damme. Opgegroeid in de hoofdstad van het mooie Friesland.

Als jonge jongen was ik altijd erg onder de indruk van mooie motoren. Ik knutselde graag aan een aantal brommers en toen nog schaarse scooters. De gemotoriseerde tweewielers kregen minder prioriteit in mijn leven toen mijn dochter ernstig ziek werd. Zij moest een zeer intensieve en langdurige behandeling ondergaan. De tijd om rijlessen te volgen was er daarom niet. Ik bleef wel naar mooie voorbij rijdende motoren kijken en genoot van het fantastische geluid. 

Tot 2012! Dat jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben begonnen met het volgen van rijlessen bij rijschoolhouder Sicco Dirksen. Beter laat dan nooit zeggen ze. Jeetje, dit had ik veel eerder moeten doen. Het motorvirus kreeg mij toen echt te pakken. Ik slaagde voor alles in 1 keer. Dit dankzij de altijd vriendelijke en vakkundige rij- instructeur Sicco Dirksen. Het lukte hem met zijn waterval van komische verhalen ook de belangrijke boodschappen mee te geven. 

Het gevoel om op die motor te zitten is niet te beschrijven. Even rust. Niets aan mijn hoofd. De wind die langs je helm waait. De andere motorrijders die vriendelijk naar me zwaaien, maar vooral dat overweldigend gevoel van vrijheid. Het is een passie geworden die ik deel met mijn motorvrienden van de MTC 058bikers.

Waarom heb ik deze site gemaakt.

Wanneer je de stap hebt gezet en begint met motorrijlessen en later overgaat tot de aanschaf van een motor komt er veel bij kijken, er ontstaan dan een hoop vragen:

- Waar moet ik aan voldoen.
- Hoe vind ik de juiste rijschool.
- Waar vind ik de juiste motorkleding.
- Waar vind ik een goeie motorhelm.
- Waar vind ik een geschikte motor.
- Aan welke verplichtingen moet ik voldoen als ik mijn rijbewijs en een motor heb.
- Waar laat ik de onderhoud en reparatie van mijn motor doen.
- Waar boek ik een motorvakantie.

Informatie is te kust en te keur te vinden op internet maar alles is zo verspreid. Er zijn maar weinig websites waar deze informatie voor motorrijders en liefhebbers centraal verzameld is. Dit kan anders dacht ik. Daarom besloot ik mijn ervaring te delen en bouwde deze website.

Voor wie is deze website.

Deze website is voor iedereen die ook maar iets met motoren heeft. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw. Voor mensen met een rijbewijs, of juist zonder. Particuliere of zakelijke interesse. Het maakt niet uit. Je bent altijd welkom.

Gemak dient de mens. Op Motortreffer.nl treft u het meeste motor gerelateerde advertenties.

Ik wens iedereen veel plezier en gemak met deze website. Vergeet hem niet in je favorieten op te slaan! Bedankt voor je komst en ik hoop tot snel.

Hartelijke motorgroeten, 

Jeroen van Damme

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?