Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Bedankt voor uw interesse in Motortreffer

Een hobby die uitgooeit tot iets heel moois.

Mijn eerste Motortreffer.nl had ik nog geen 1,5 maand “live” staan en bleek gelijk een succes door de vele bezoekers die ik ermee trok.
Het concept was om alleen zo veel mogelijk informatie voor en over motoren op mijn website beschikbaar te stellen voor iedere motorliefhebber, één plek voor al je motorinformatie.

Meerdere keren kreeg ik de vraag van mensen of het mogelijk was om te adverteren op mijn website echter had ik deze mogelijkheid helaas nog niet.
Ik besloot toen toch gehoor te geven aan het verzoek en heb mijn website omgebouwd naar een motor website waar adverteren nu wel mogelijk is.

Mijn opzet is niet om zo veel mogelijk winst te maken maar om door middel van "Vraag en Aanbod" wederom één plek te creëren voor iedere motorliefhebber. 
Een aantal onderdelen op mijn website geven, naast de "Vraag en Aanbod", nog extra informatie.
Kijk bijvoorbeeld eens op Overheidsinformatie, mijn Motor AgendaWeerslag.nl, mijn FacebookpaginaTwitter of voor leuke filmpjes op mijn Youtube,

Maar wie ziet er achter Motortreffer?

Mijn naam is Jeroen van Damme. Opgegroeid in de hoofdstad van het mooie Friesland op 28 december 1975.

Als jonge jongen was ik altijd erg onder de indruk van mooie motoren. Ik knutselde graag aan een aantal brommers en toen nog schaarse scooters. De gemotoriseerde tweewielers kregen minder prioriteit in mijn leven toen mijn dochter ernstig ziek werd. Zij moest een zeer intensieve en langdurige behandeling ondergaan. De tijd om rijlessen te volgen was er daarom niet. Ik bleef wel naar mooie voorbij rijdende motoren kijken en genoot van het fantastische geluid. 

Tot 2012! Dat jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben begonnen met het volgen van rijlessen bij rijschool Sicco Dirksen. Beter laat dan nooit zeggen ze. Jeetje, dit had ik veel eerder moeten doen. Het motorvirus kreeg mij toen echt te pakken. Ik slaagde voor alles in 1 keer. Dit dankzij de altijd vriendelijke en vakkundige rij- instructeur Sicco Dirksen. Het lukte hem met zijn waterval van komische verhalen ook de belangrijke boodschappen mee te geven. 

Het gevoel om op die motor te zitten is niet te beschrijven. Even rust. Niets aan mijn hoofd. De wind die langs je helm waait. De andere motorrijders die vriendelijk naar me zwaaien, maar vooral dat overweldigend gevoel van vrijheid. Het is een passie geworden die ik deel met mijn motorvrienden van de MTC 058bikers.

Waarom heb ik deze site gemaakt.

Wanneer je de stap hebt gezet en begint met motorrijlessen en later overgaat tot de aanschaf van een motor komt er veel bij kijken, er ontstaan dan een hoop vragen:

- Waar moet ik aan voldoen.
- Hoe vind ik de juiste rijschool.
- Waar vind ik de juiste motorkleding.
- Waar vind ik een goeie motorhelm.
- Waar vind ik een geschikte motor.
- Aan welke verplichtingen moet ik voldoen als ik mijn rijbewijs en een motor heb.
- Waar laat ik de onderhoud en reparatie van mijn motor doen.
- Waar boek ik een motorvakantie.

Informatie is te kust en te keur te vinden op internet maar alles is zo verspreid. Er zijn maar weinig websites waar deze informatie voor motorrijders en liefhebbers centraal verzameld is. Dit kan anders dacht ik. Daarom besloot ik mijn ervaring te delen en bouwde deze website.

Voor wie is deze website.

Deze website is voor iedereen die ook maar iets met motoren heeft. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw. Voor mensen met een rijbewijs, of juist zonder. Particuliere of zakelijke interesse. Het maakt niet uit. Je bent altijd welkom.

Gemak dient de mens. Op Motortreffer.nl treft u het meeste motor gerelateerde advertenties.

Ik wens iedereen veel plezier en gemak met deze website. Vergeet hem niet in je favorieten op te slaan! Bedankt voor je komst en ik hoop tot snel.

Hartelijke motorgroeten, 

Jeroen van Damme

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?